Catering Perkahwinan 2012

catering perkahwinan 2012

Assalamualaikum dan selamat tahun baru 2012 kepada semua. Bersempena dengan tahun baru ini mahligai wedding ingin mewarwarkan pakej catering untuk katering perkahwinan 2012. Pakej kami masih mengekalkan harga paling rendah di pasaran iaitu bermula dari harga RM5.50/pax* yang kami namakan catering murah.

Untuk catering perkahwinan 2012 ini kami juga menyediakan pakej catering kahwin untuk dewan dan juga kanopi. Pakej catering kami yang hot adalah Pakej Catering Kanopi kami namakan sebagai pakej mutiara yang bermula dari RM13.80/pax*. selain dari menu asas yang terdiri daripada Nasi Putih, Nasi Beriani, Ayam Masak Merah, Daging Beriani, Acar Buah, Papedom, Buah, Air Kordial, Air mineral, pakej mutiara ini menawarkan Set Kanopi Pengantin, Set Kanopi Tetamu, Set Meja Kek,  Set Meja Cenderahati, Hidangan Pengantin, VVIP Dome 2 Set, Kumpulan Kompang, Pelayan Sajian, Pelayan Pengantin & VVIP, Fotografi dan Set Meja Buffet.

Kami juga bermurah hati untuk memberikan perkara berikut percuma sebagai meraikan hari bahagia anda diantaranya Kek 4 Tingkat, Peralatan Sajian, PA System + DJ dan Penghantaran sekitar Lembah Klang.

Hebat kan? tunggu apa lagi, tempah catering perkahwinan dari kami sekarang dan dapatkan lebih dengan nilai wang anda. Assalamualaikum wbt.

*min 100 pax

catering perkahwinan 2012

One Response to Catering Perkahwinan 2012
  1. iskandar
    April 21, 2012 | 10:56 pm

    assalam, saya nak check, berape harga untuk 300pax, pakej rumah…canopy+waiter…please reply urgently..

Leave a Reply

Wanting to leave an <em>phasis on your comment?

Trackback URL http://mahligaiwedding.com/catering-perkahwinan-2012/trackback