Pakej Perkahwinan 2014 2015

pakej perkahwinan 2014

Mahligai wedding kini tampil dengan pakej perkahwinan 2014 2015. Dengan senarai-senarai pakej perkahwinan kami kini yang lebih mantap dan mampan sesuai untuk semua peringkat. Dari pakej asas serendah dari RM5.00/pax* sehinggalah ke pakej Eksklusif (pakej dewan eksklusif dan pakej kanopi eksklusif).

Pakej B kami yang bermula dari RM8.00/pax*, menyediakan makanan secara buffet siap dengan hidangan pengantin dan pramusaji yang terlatih. Juga untuk memastikan perjalanan majlis berjalan lancar kami sediakan event coordinator untuk mengawasi dan mengendalikan majlis. Tidak cukup dengan itu, kami hadiahkan percuma kek tingkat bagi meraikan hari perkahwinan mempelai.

Pakej C dan Pakej D lebih istimewa. Hanya dari RM10.oo/pax* kami sediakan peralatan termasuk kerusi meja dan kanopi (pakej C) selain dari yang disebut di atas. Lebih berbaloi-baloi.

Dan pakej yang yang menjadi pilihan ramai adalah pakej kanopi eksklusif dan pakej dewan eksklusif yang bermula dari RM12.50/pax* sahaja. All in one. Segala-galanya kami sediakan termasuk penyeri majlis, PA system dan lain-lain. Sila klik.. pakej perkahwinan 2014 atau pakej perkahwinan 2015 untuk melihat pakej perkahwinan terkini yang kami sediakan. Atau hubungi kami sekarang 012-353 6565 atau 013-646 8674 untuk bertanya lebih lanjut.

*minimum 1000pax.

pakej perkahwinan 2014

Catering Perkahwinan 2012

catering perkahwinan 2012

Assalamualaikum dan selamat tahun baru 2012 kepada semua. Bersempena dengan tahun baru ini mahligai wedding ingin mewarwarkan pakej catering untuk katering perkahwinan 2012. Pakej kami masih mengekalkan harga paling rendah di pasaran iaitu bermula dari harga RM5.50/pax* yang kami namakan catering murah. Untuk catering perkahwinan 2012 ini kami juga menyediakan pakej catering kahwin untuk dewan…

Catering Perkahwinan Shah Alam

catering-perkahwinan-shah-alam

Assalam.. Baru-baru ini pada 25 disember 2011, kami telah diamanahkan untuk mengendalikan satu lagi catering perkahwinan. Kali ini majlis perkahwinan bertempat di Bukit Jelutong, ¬†Shah Alam. Pihak pengantin memilih pakej dewan, salah satu pakej kami yang mendapat sambutan yang hangat tahun ini. Pihak Mahligai Wedding telah berada seawal pagi untuk persiapan sajian. Dan seawal jam…

Pakej Catering Perkahwinan Lengkap

Selamat Datang ke laman Web Mahligai Wedding. Seperti yang kami janjikan, untuk entry kali ini kami akan memperkenalkan pakej catering perkahwinan lengkap yang kami tawarkan terutama untuk mereka yang mencari one stop center atau solution. Bagi mereka yang ingin membuat perkahwinan di dewan kami sediakan pilihan untuk memilih pakej dewan ekonomi atau pakej dewan istimewa….

Pakej catering untuk katering kahwin

Mahligai Wedding & catering services sangat berbesar hati memperkenalkan seleksi pakej catering untuk katering kahwin. Kami mulakan dengan harga promosi serendah dari RM5.50/pax* yang kami namakan pakej emas. Juga kami tawarkan seleksi pakej yang lain seperti pakej permata dan pakej berlian. Harga pakej ini adalah untuk 1000 pax minimum. Untuk melihat maklumat dengan lebih terperinci…

Catering murah perkahwinan dari RM5.50?

Mahligai Wedding & Catering Services memperkenalkan pakej catering murah kami yang mendapat sambutan yang paling hangat iaitu pakej emas yang hanya rm5.50 RM6.50/pax. Pakej catering murah ini menyediakan menu asas seperti yang berikut. Kami sajikan nasi putih, nasi beriani, ayam masak merah, daging beriani, acar buah atau pajeri nanas, papedom, buah, air kordial, air mineral….

Selamat Datang ke Mahligai Wedding

Selamat datang ke Mahligai Wedding & Catering Web site. kami sudah beroperasi secara online